proposed huge-top notch custom publishing services as the company’s creation best custom essay any essay creating product of exceptional excellent and performance

most suitable development power team for your personal job mobile development companies a number of mobile creators here

Bemutatkozás

Komoly szakmai háttérrel, sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a számvitel, az adózás, valamint a könyvelés területén. Kollégáink közgazdász diplomával, adótanácsadói, illetve mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkeznek. Kiemelten fontosnak tartjuk a folyamatos szakmai továbbképzést.
Elsősorban azon cégek az ügyfeleink, amelyek nem csupán a bizonylatok egyszerű feldolgozását várják el egy könyvelő cégtől, hanem komplex számviteli és pénzügyi megoldásokat igényelnek.

A könyvelés és a kapcsolódó adminisztráció magas színvonalú ellátása egyre fontosabb a vállalkozások számára. Megnőtt a vezetők, tulajdonosok részéről is az információs igény, sőt egyre több cég kívánja a székhelyen végzett könyvelést. Természetesen mindezt képesek vagyunk biztosítani számukra. Számunkra kiemelten fontos, hogy ügyfeleink naprakész, megbízható, valós képet kapjanak vállalkozásuk vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetéről.

Büszkék vagyunk arra, hogy partnereinket évek óta folyamatosan elégedett ügyfeleink között tarthatjuk számon. Ezt az eredményt annak köszönhetjük, hogy a partner cégeinket is úgy kezeljük, mint a sajátunkat, rugalmasan alkalmazkodunk igényeikhez és igyekszünk minden problémánál megtalálni az optimális megoldást. Nélkülözhetetlennek tartjuk a személyes, közvetlen kapcsolat kialakítását, valamint a feltétel nélküli titoktartást.

sep

Könyvelőink

magas szakmai képzettséggel rendelkeznek
több éves tapasztalatot tudnak maguk mögött
pontosak, megbízhatóak, lelkiismeretesek
rugalmasak, szem előtt tartják az Ön igényeit
együtt gondolkodnak Önnel, cégét sajátjaként kezelik
amennyiben igény van rá – idegen nyelven is kommunikálnak

disz

 

Csapatunk

a fentiek szellemében végzi tevékenységét, és mindig ügyfelei megelégedésére törekszik. Megbízható adótanácsadói háttérrel rendelkezünk, ez a speciálisan szakmai felelősségbiztosításunkkal együtt megnyugtató biztonságot jelent ügyfeleink és a magunk számára is.